Sinds 1996 heb ik met veel plezier gewerkt als psychotherapeute, zowel in mijn vrijgevestigde psychotherapiepraktijk als bij regionale tweedelijns gezondheidszorginstellingen en in een ziekenhuis. Ik ben gespecialiseerd in individuele therapie, relatietherapie en in groepstherapie.

In de loop van de tijd heb ik als psychotherapeut de wettelijke registratie voor klinisch psychologe behaald en heb ik me via verschillende opleidingen verder gespecialiseerd in psychodynamische psychotherapie, MBT, in partnerrelatietherapie, E.F.T. (Emotionaly Focused Therapie ) en in TFP ( Transference Focused Psychotherapy)  behandelingen. 

In mijn eigen praktijk geef ik individuele therapie,  supervisie en leertherapie.

Ik heb persoonlijke affiniteit met de problemen die zijn ontstaan bij mensen door ervaringen in de Tweede Wereldoorlog, zowel met de eerste, als de tweede en de derde generatie. Ik werk dan ook bij Centrum '45 in Oegstgeest met mensen die getraumatiseerd zijn geraakt door de Tweede Wereldoorlog en/of zijn opgegroeid in een gezin waarin de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog een grote rol hebben gespeeld.